Nejnovější recenze ze sekce Úklidové kartáče
- Lehkost - manipulace
- Nástavce
- Nic jsem neobjevila
Produkt má velké množství nástavců, vhodné na koupelnu, trouby, grily, zahradní nábytek, disky u kol u auta. Díky otočné hlavici čistí velmi účinně a rychle, bez vyvinutí mé síly. Velmi snadno se používá, je akorát do ruky, lehoučký. Nabíjí se velmi snadno přes USB.
- Zboží fungovalo asi 2 vteřiny
Zboží fungovalo asi 2 vteřiny
Ekologický a krásný
Ekologický a krásný
výborné pro čištění úzkých nádob
příjemný pomocník při úklidu stolu
- objednala jsem pouze náhradní kartáče, přišel celý funkční přístroj (eshop outletelectro.cz)
- velmi příznivá cena (alespoň v eshopu outletelectro.cz)
- perfektně čistí třeba kachličky a spáry ve sprše (usedlou rez), aniž byste na tom nechali ruce
- packy na kartáčích na zasunutí do násady jsou velmi citlivé a hned jsem jednu ulomila při prvním použití (nejde spravit a musíte koupit náhradní)
- když tu vydrbanou zašlou špínu hned nesplachujete, tak pak při splachování tomu musíte trochu pomoct, pač to jakoby trochu přischne zpátky
- doba plně nabitého přístroje pouze cca 20 min.
Můžu doporučit, velmi nám to usnadňuje práci.
Spokojenost
- Funkční dobře se čistí hygienický
- super věc, nemusím vytahovat vysavač
OK, zatím v záběhu ,pěkný den
super
- praktické, lepší než kartáč
- umyje i dno lahve
Umývá dobře i bez držáku, jen se s ním hůř vymývají úzké nádoby - sklenice. Líbí se mi, že v ruce nemusím držet mokrou houbu, ale dřevěnou "hlavu". Na kastróly je senzační, seškrábne vše. A hlavně, je ekologický :-)
Spokojenost
- Vyzkoušeno i na venkovních žaluziích
nemohla jsem nikde sehnat ten můj už je hrubo opotřebovaný dobře se s ním čistí koberec
- hodí se i na nanášení barvy na předměty
- ještě nemám vyzkoušené
- perfektní