Nejnovější recenze ze sekce Úklidové kartáče
- Viděla jsem v obchodech tento kartáč ve více barvách (červená, hnědá, modrá, bílá, béžová, šedá apod.), zde si však není možné barvu vybrat.
Nejlepší kartáč na nádobí, jaký jsem kdy měla. Kupuji již mnoho let. Rukojeť přesně sedne do ruky, pohodlné uchopení. Kartáč je celkově podélně lehce pružný, takže se s ním lépe pracuje. Štětiny jsou středně tvrdé, krásně čistí - ne jako u kartáčů jiných značek, kdy jsou příliš měkké či nemožně tvrdé, takže pro mne nepoužitelné. Výhodný háček na zavěšení na rukojeti. Jedním slovem super, určitě doporučuji.
Velmi vhodný doplněk pro úklid. Naprostá spokojenost.
Pro důchodce dobrý pomocník v domácnosti. Jako vánoční dárek velmi vhodný. Doporučuji ostatním.
Mám ho týden.Na hodnocení výrobku trochu brzo.
super pomocník
- Kartáčem jsem čistila kachličky, hlavně spáry, velká spokojenost.
...
na úklid, funguje dobře
kartáč funguje, jak má
- Na ploché deskové radiátory je OK.
- Je krytá ocelová část bez štětin, tak nepoškodíte radiátor.
- Spokojenost.
Praktický do ruky, super
Ještě nevím, dnes mi dorazilo toto zboží a nemám vyzkoušeno. Věřím, že snad splní funkci, jakou potřebuji.
Silvercrest Elektrický čisticí kartáč SRB 6 A1
Přidáno: 6. listopadu 2023
(naposledy upraveno 6. listopadu 2023)
Zakoupeno v www.kupsitolevne.cz
- VELMI SLABÝ VÝKONOVĚ, ALE TĚŽKÝ DO RUKY. VELKÁ NEVÝHODA - PRODUKT NA 3 TUŽKOVÉ BATERIE.
Jsem s produktem spokojený.
Dobré jako dárek - nepříliš drahé, ale většina lidí to nemá.
- popis produktu, výborná pomoc do domácnosti
- dobrý pomocník
je praktický
Kartáč asi dobrý, pro můj účel nevhodný, chtěla a potřebovala jsem dlouhý tento:
Spokar Kartáč na radiátory deskové plastové držadlo, syntetická vlákna (PA) 5 x 62 cm
Nejsem si jistá, zda-li je to moje chyba, asi jsem se přeťukla.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »